Header Search
Kvinna inför rätta på TV4!

Kvinna inför rätta på TV4!

Skrivet den : 5 Jul 2017

Du har väl inte missat att serien Kvinna inför rätta bygger på en bok? Det må vara hänt att denna brittiska thrillerserie är både sevärd och välgjord, men som alla vet är serier och film bäst på bok. Och vem vill sitta inne framför teven då man kan vara ute och läsa?!

Vi har boken i pocket, och dessutom hennes nya bok inbunden (Svart vatten) om du vill läsa mer av Louise Doughty (och det vill du)!

Vid 52 års ålder verkar Yvonne Carmichael, framgångsrik genetikforskare, ha allt man kan önska sig – ett vackert hem, ett lyckligt äktenskap och två vuxna välartade barn. Men när hon en dag blir inbjuden som föreläsare för medlemmarna i ett parlamentariskt utskott gör hon något som vanligtvis skulle vara henne helt främmande: när hon möter en främling, som hon inte ens vet namnet på, drabbas hon av en så överväldigande attraktion att hon en stund senare har sex med honom på offentlig plats. De inleder ett förhållande och passionen frigör krafter som hon inte kan kontrollera. Krafter som leder henne och hennes älskare in i en mordrättegång.
Från förhörsbåset berättar Yvonne sin historia och växlar mellan rättegången och händelserna som föregick den. Vittnen kallas in och ger sin version. Bit för bit kartläggs förloppet och när vi tror att vi vet vad som hänt kastas nytt ljus över skeendet.

Tags: , ,


Kategori: Aktuellt