Header Search

Bokens Afton


2016 års Bokens Afton kommer att gå av stapeln den 15 november kl 19. Avenyteatern i Ludvika är platsen även i år. 3 författare har redan tackat ja till att komma och det är Karin Bojs (2015 års Augustprisvinnare i facklitteraturklassen), Stefan Einhorn och Kristina Ohlsson. Mer information kommer längre fram.

 2015 års Bokens Afton blev en härlig helkväll. Avenyteatern i Ludvika, med 400 platser var helt utsåld. Författarna var strålande på att berätta om sina böcker och vi ser redan fram emot nästa års Bokens Afton.

Författarna som besökte oss var Viveca Sten, Pija Lindenbaum,
Helena von Zweigbergk, Håkan Nesser och Tilde de Paula Eby

DSC_0041

Helena von Zweigbergk, Tilde de Paula Eby, Håkan Nesser, Viveca Sten och Pija Lindenbaum, strax innan kvällen skulle börja!

DSC_0053

Tilde skriver så pennan glöder.

DSC_0057

Håkan Nesser hade mycket att göra denna kväll.

DSC_0049

Pija signerade för fullt. Bakom henne fanns utställningen med originalbilderna från hennes senaste bok ”Doris drar”

DSC_0050

Till Viveca Stens Sandhamn vill nog många åka till efter att ha lyssnat till Viveca. Eller törs man åka dit?

DSC_0064

Vår utmärkte konferencier Jon Norberg i samtal med Håkan Nesser

DSC_0067

Här pågår samtalet med Tilde de Paula

IMG_0763

400 besökare och alla ser glada ut. Visst är det härligt att lyssna på författare och sedan få gå hem med böcker för fortsatt läsning i fåtöljen eller sängen.

Anders Källgren, Helena von Zweigbergk, Viveca Sten, Håkan Nesser, Tilde de Paula Eby, Pija Lindenbaum och vår bibliotekschef Maria Morén

Anders Källgren, Helena von Zweigbergk, Viveca Sten, Håkan Nesser, Tilde de Paula Eby, Pija Lindenbaum och vår bibliotekschef Maria Morén

 

 

Bokens afton 2015

Bokens Afton 2014

Bokens afton 2014

Den 4 november kl 19.00 är det åter dags för Bokens Afton här i Ludvika. På Aveny i Folkets Hus kommer ca 400 personer att bänka sig för att lyssna till årets 5 gästande författare.

De författare som medverkar i år är: Elin Olofsson, Bengt Liljegren, Josephine Bornebusch, Christoffer Carlsson och Martin Emtenäs.

Biljetterna är släppta nu och kostar även i år 220:-. I priset ingår garderob, förtäring i pausen och du har chansen att vinna en signerad bok. I fjol blev det helt utsålt och med tanke på författarna som vi har i år lär det nog bli fullt nu också.

Kom och njut av en härlig Bokens Afton i Ludvika!